Lediga tjänster

Nu behöver vi förstärkning på Wallmek i Kungälv AB. Wallmek är ett företag med 24 anställda som utvecklar och säljer specialverktyg för fordons-reparationer. Vi står för idé och design fram till färdig produkt till slutkund. Produkterna ligger i segmentet hydraulik och pneumatik. Vi är certifierade för ISO 9001. Vi arbetar idag med ett affärssystem som är integrerat i hela företaget.

BILMEKANIKER SOM VILL REPRESENTERA WALLMEK I KUNGÄLV AB

Norrland (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och del av Dalarnas län).

Du kommer i din anställning att träffa kunder i ditt område och visa hur våra verktyg används. Detta sker främst via besök samt även telefon. sociala medier och mässor. Våra kunder är fordonstillverkare, bil och lastbilsverkstäder, bildemonteringar, reservdelskedjor och verktygsåterförsäljare. Du kommer jobba mot en uppsatt försäljningsbudget.

Huvudkontoret ligger i Kungälv och där är du regelbundet med på utbildningar av nya produkter och utbyter erfarenheter. Arbetet innebär 35-40 övernattningar om året beroende på var du bor. Verktygsbuss, dator, läsplatta och telefon kommer att ställas till ditt förfogande. Du kommer att utbildas och förberedas väl innan arbetet påbörjas. Tjänsten innefattar fast månadslön. Du kan även inneha F-skattsedel.

Kvalifikationer:
Du är bilmekaniker eller arbetat som det. Du känner väl till hur en verkstad fungerar. Du är målmedveten, lyhörd för kunders behov och kan självständigt planera ditt arbete.
Du är engagerad och har förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Erfarenhet som verkmästare/säljare är meriterande. Det är en fördel om du behärskar svenska i tal och skrift samt engelska eller annat europeisk språk i tal.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett expanderande företag med trevlig stämning och goda framtidsutsikter.

Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Calle Jonsvreten på tel 0303-382090.
Skicka personligt brev med CV till calle.jonsvreten@wallmek.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in Er ansökan omgående.

—————————————————————————————————————————–

 

Contact

Wallmek i Kungälv AB
Bultgatan 18
SE-442 40 Kungälv

Tel: +46 (0)303 - 58 580
Fax: +46 (0)303 - 94 246
Email: info@wallmek.se invoice@wallmek.se order@wallmek.se

Open:
Monday - Friday: 07:00 – 16:00