Lediga tjänster

DRIVEN INKÖPARE

Nu behöver vi förstärkning på Wallmek i Kungälv AB. Vi är ett starkt växande företag som utvecklar och säljer specialverktyg för fordonsreparationer. Vi står för idé och design fram till leverans av färdig produkt till slutkund. Produkterna ligger i segmentet hydraulik och pneumatik. Våra kunder finns främst i Europa och Nordamerika. Vi är i dagsläget 25 anställda och omsätter 45 miljoner. Vi är certifierade enligt ISO:9001:2015.

Vill du jobba på ett företag med en varm företagskultur, stark gemenskap och stora, spännande kunder? Då är du välkommen till oss på Wallmek!

Just nu söker vi dig:
En driven Inköpare, gärna med kunskap inom mekanisk bearbetning och montering. Du kommer att ha täta kontakter med våra leverantörer och även söka och utvärdera nya. Du kommer att arbeta i nära samarbete med konstruktion, produktion och försäljning inom företaget. Resor både inrikes och utrikes är en naturlig del i arbetet. Vi arbetar idag med ett affärssystem som heter Pyramid, det är integrerat i hela företaget.

Viktigt för oss är att våra produkter finns på lager för snabba leveranser till kund.

Kvalifikationer:
Du är en analytisk, noggrann och beslutsam person. Gillar att driva och följa upp egna projekt. Du skall kunna utforma och utvärdera offerter. Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och engagerad person med flexibelt tänk då många samtal och microsamarbeten sker över skärmväggar varje dag. Har du några års erfarenhet av inköp är det meriterande. Avslutad högskoleutbildning inom området är meriterande men inget krav.
Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är meriterande.

Hos oss ska du ha kul, utvecklas och bidra, ta fullt ansvar för ditt jobb och samtidigt känna att du har hela teamet bakom dig.

Skicka CV och personligt brev till info@wallmek.se. Intervjuer sker löpande så maila in din ansökan redan idag! Dock senast 20 oktober.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Niklas Wallman på 0303-585 80

Contact

Wallmek i Kungälv AB
Bultgatan 18
SE-442 40 Kungälv

Tel: +46 (0)303 - 58 580
Fax: +46 (0)303 - 94 246
Email: info@wallmek.se invoice@wallmek.se order@wallmek.se

Open:
Monday - Friday: 07:00 – 16:00