Lediga tjänster

Vi söker:
– Fordonskunnig exportsäljare.
– Bilmekaniker som vill representera Wallmek i Norrland.
– Ekonomiassistent.

Vi utvecklar och säljer egna unika specialverktyg för fordonsreparationer. Vi står för idé och design fram till färdig produkt till slutkund. Wallmek startades 1978 och representerat i Norden och övriga Europa. Vi är certifierade enligt ISO:90001.

 

FORDONSKUNNIG EXPORTSÄLJARE
Vi söker en fordonskunnig exportsäljare till vår säljavdelning i Kungälv. Din ambition är att bidra med att utveckla våra befintliga marknader, även att få igång helt nya marknader och möjligheter i dessa. I rollens som exportsäljare kommer du utveckla våra befintliga återförsäljare samt söka nya i områden som vi inte hinner prioritera idag. Arbetet är garanterat omväxlande och inspirerande, i praktiken blir du länken mellan våra duktiga återförsäljare och övriga delar av företaget. Några exempel på marknader där vi behöver dig och dina förmågor: Benelux, Tyskland samt UK. Resor sker i kortare perioder (2 -5 dgr) löpande under året, totalt ca. 40-50 dagar per år. Produktkunskap är nyckeln till bra försäljning, därför startar tjänsten med ca två veckors utbildning i Kungälv.

Vår nya exportsäljare behöver därför vara:
– Strukturerad, målmedveten och har ett starkt eget inre driv.
– Intresserad av att resa och besöka nya länder/marknader.
– Utrustad med social kompetens och förmåga att skapa förtroende och förmedla kunskap om våra produkter.
– Nyfiken och ser värdet i att träffa och lära sig hantera olika personligheter.
– Teknikintresserad och inte rädd för att använda våra produkter i praktiken.
– Erfarenhet från bil/lastbilsverkstad är absolut meriterande.
– Bra på engelska och svenska i tal och skrift. Franska, tyska och holländska är  meriterande.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med ett flexibelt säljteam som främjar driv, gott samarbete, rak kommunikation och korta beslutsvägar. Ett flexibelt arbete med spännande resor i tjänsten. Wallmek växer av egen kraft och har en hög ambition att fortsätta växa varje år. Vi utvecklar och marknadsför våra egna produkter på mässor och liknande event i hela Europa, även i USA.

Kontakt:
Om Ni vill veta mer om tjänsten och Wallmek i Kungälv AB så kontakta Sten Johansson, 0303-382087.
Skicka Er ansökan till sten.johansson@wallmek.se senast 30 januari 2018.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in Er ansökan omgående.

——————————————————————————————————————-

BILMEKANIKER SOM VILL REPRESENTERA WALLMEK I KUNGÄLV AB

Norrland (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och del av Dalarnas län).

Du kommer i din anställning att träffa kunder i ditt område och visa hur våra verktyg används. Detta sker främst via besök samt även telefon. sociala medier och mässor. Våra kunder är fordonstillverkare, bil och lastbilsverkstäder, bildemonteringar, reservdelskedjor och verktygsåterförsäljare. Du kommer jobba mot en uppsatt försäljningsbudget.

Huvudkontoret ligger i Kungälv och där är du regelbundet med på utbildningar av nya produkter och utbyter erfarenheter. Arbetet innebär ca. 25 övernattningar om året beroende på var du bor. Verktygsbuss, dator, läsplatta och telefon kommer att ställas till ditt förfogande. Du kommer att utbildas och förberedas väl innan arbetet påbörjas. Tjänsten innefattar fast månadslön. Du kan även inneha F-skattsedel.

Kvalifikationer:
Du är bilmekaniker eller arbetat som det. Du känner väl till hur en verkstad fungerar. Du är målmedveten, lyhörd för kunders behov och kan självständigt planera ditt arbete.
Du är engagerad och har förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Erfarenhet som verkmästare/säljare är meriterande. Det är en fördel om du behärskar svenska i tal och skrift samt engelska eller annat europeisk språk i tal.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett expanderande företag med trevlig stämning och goda framtidsutsikter.

Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Calle Jonsvreten på tel 0303-382090.
Skicka personligt brev med CV till calle.jonsvreten@wallmek.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in Er ansökan omgående.

—————————————————————————————————————————–

EKONOMIASSISTENT

Arbetsuppgifter:
– Kundreskontra
– Leverantörsreskontra
– Löpande bokföring
– Månadsavstämningar
– Skattedeklarationer
– Kravhantering
– Allmänna administrativa arbetsuppgifter

För att passa i rollen och trivas med dessa arbetsuppgifter ser vi därför att du som söker är en noggrann och strukturerad person med ett intresse för ekonomi och siffror. Vi tror även att du är en initiativrik och serviceinriktad person som inte räds för att hjälpa till med det som behövs, stort som smått. Du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna beslut. Du driver självständigt dina processer men har också en god samarbetsförmåga och ser syftet med helheten.

Önskvärda meriter:
– Relevant utbildning inom ekonomi
– Erfarenhet av brett ekonomiarbete
– God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
– God dator- och systemvana
– Erfarenhet av affärssystemet Pyramid

Tjänsten är deltid, ca 60 % men kan diskuteras. Då vi är ett expanderande företag finns det ev. möjlighet till heltid längre fram.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 april till ivonne.johansson@wallmek.se. Intervjuer kommer ske löpande.

 

Kontakt

Wallmek i Kungälv AB
Bultgatan 18
SE-442 40 Kungälv

Tel: +46 (0)303 - 58 580
Fax: +46 (0)303 - 94 246
E-post: info@wallmek.se invoice@wallmek.se order@wallmek.se

Öppettider:
Vardagar: 07:00 – 16:00