Lediga tjänster

Nu söker vi ytterligare 1 bil/Lastbilsmekaniker som vill sadla om till representant för Wallmeks specialverktyg.  

Wallmek är ett företag med 26 anställda som utvecklar och säljer unika specialverktyg för fordonsreparationer. Vi står för idé och design fram till färdig produkt till slutkund. Wallmek är representerat i Norden och övriga Världen. Vi är certifierade för ISO:9001-2015 

Du kommer att ingå i ett engagerat team där varje representant har ansvar för ett geografiskt område. Nu söker vi dig till: 

Området – Skåne och Blekinge Län. 

Du kommer i din anställning att representera Wallmek genom att förevisa, utbilda och sälja våra specialdesignade verktyg till kunder i ditt område.  

Detta sker via besök med demobuss, telefon, e-mail och mässor.  

Våra kunder är Bil och lastbilsverkstäder, bildemonteringar, reservdelskedjor, verktygsåterförsäljare samt fordonstillverkare. 

Huvudkontoret finns i Kungälv där du regelbundet är med på utbildning, personalmöten, utbyter erfarenheter och nya idéer. Arbetet innebär ca. 30-40 övernattningar om året beroende på var du bor. Verktygsbuss dator, telefon samt läsplatta kommer att ställas till ditt förfogande. Du kommer att utbildas och förberedas väl innan arbetet påbörjas. 

Kvalifikationer 

Du är händig och har verkstadsbakgrund samt känner till hur en verkstad fungerar. Du är målmedveten, lyhörd för kunders behov och skall kunna planera ditt arbete självständigt. 

Engagemang och förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du skall behärska Svenska i tal och skrift. Engelska eller annat europeiskt språk är meriterande. 

Erfarenhet som mekaniker, verkmästare är meriterande. 

B-Körkort är ett krav för tjänsten. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett företag med trevlig stämning och goda framtidsutsikter. Fast månadslön  

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Simon Berntson på tel. 0303-382093 

Skicka ansökningarna med CV och personligt brev samt eventuellt löneanspråk till Simon.berntson@wallmek.se senast 1 Januari 2024. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas tidigare.  

Kontakt

Wallmek i Kungälv AB
Bultgatan 18
SE-442 40 Kungälv

Tel: +46 (0)303 - 58 580
Fax: +46 (0)303 - 94 246
E-post: info@wallmek.se invoice@wallmek.se order@wallmek.se

Öppettider:
Vardagar: 07:00 – 16:00

  • Contact Us
    Contact Form
  • Phone